Всички трансфери през търг
#11 Removed user 13.12.2012 22:54
Asse saint etienne
2617 Posts

Едно е ясно (нищо лично никому) ако тук се въведе подобна за мен глупост, то тогава отново се дава превес на имащите възможност да наливат левчета до безобразие!!!

Ето и приликата с реалния живот:
- В реалния футбол играча има мнение къде иска да играе!
- Тук ние решаваме къде иска да играе играча...

по бира за всички(beer)

#12 FC United 14.12.2012 00:40
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Пирински орли ти вобще не си прав добре а я ми кажи защо ги развива тези супер
таланти толкова време за да ги продадеш за смешни пари ???? Като с тях до 2
сезона щтеше да си шампион на ЛШ . А това да спечелиш тази титла е мечтата на
всеки малко по-голям отбор от тази игра.</blockquote>

Той не може да спечели лигата,не видя ли че даже не може да излезе от групата, инач Тонос навит съм за търг,но защо играчите които копуваш сега не минат и те по тази процедура?

#13 Removed user 14.12.2012 09:21
Tiger llll ys
1040 Posts

Ако някой иска да вземе максимално много за свой играч-пуска на търг при сегашните условия и ако играча наистина си струва-има достатъчно платежоспособни

#14 Removed user 15.12.2012 00:16
Red lasers
1030 Posts

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Така е имаш 500к и пазариш нещо, колегата ти го пази и си държи на думата.
Всичко е по правилата. По същия начин пазарих играчи за космическа сума, мина
време събрах кредита. Е с времето космическата цена стана минимална, но колегата
си удържа на думата. Даже за някои играчи пазарлъка беше на по-ниски нива от
минималната, НО има си правила и трябва да се спазват!</blockquote>

Какъв кредит си събрал бе палячо - ти майка си ли лъжеш или .... че не ми е ясно - ти се най зле от към умствен багаж за тва играеш с кинти - ако искаш да пуснем тема за тва ... какви кредити си събрал ... ти ако трябва да събираш от сгради и стадион 20г няма да събереш :D :D :D в една торба със слабите/малки/бедни отбори ли се слагаш ?

тонос събирал - хахахах (rofl) ... я ела ми духни в крачола на дънките че климатика в къщи не работи (rofl)

#15 Removed user 15.12.2012 09:48
Atomic ice
207 Posts

по добре в правилата да се добави че не може да купуваш от един твой отбор играч и след това да го продадеш на друг твой отбор, така както тоноса призна за поне 6 отбора с които той играе от първия ще купи ототбора си Х играч за 300хил минимална цена и след 40дни ще го продаде на отбора си У за 800хил и ето СЪБИРА 500хил, реално той има сега 6 стадиона които трупат за него и 6 хотела и 6 паркинга. Да си говорим честно ако беше някой друг играч например БДИН до сега да беше блокиран и изтрит от Админа но Тоноса си плаща и си прави кавото ще. Вече и правилата взе да си прекроява по свой размер.

#16 Removed user 15.12.2012 12:43
Tiger llll ys
1040 Posts

По правилата не можеш да имаш повече от един отбор,камо ли да търгуваш между тях..друг е въпроса как се спазва това

#17 Removed user 15.12.2012 16:00
Red rovers
14 Posts

Тоносе,тази игра да не ти е hattrick.org .То играта не е толкова динамична за да има само търгове.Трябва да си има пазарлъци и така си е най добре.Например ся някакъв играч ми спами и ми предлага играч.После ако ми хареса играча го взимам и така е най добре

#18 Removed user 15.12.2012 17:15
Storm
179 Posts

На търг само НЕ.Аз не изпаднах с един трансфер (купи сега)и купих играч за стотинки ,а иначе титуляра ми влизаше в шеснайсете в групата на мача и падах служебно.(beer)